Adotravel

VOORWAARDEN ADOTRAVEL TEGOEDBON CORONA

NIEUW: Voucher inwisselen voor een autovakantie (binnen en buiten Nederland)

Het zijn barre tijden en van thuiszitten word je ook niet vrolijker. Om toch even lekker uit te waaien biedt adotravel sinds kort autovakanties aan naar diverse leuke bestemmingen: autovakanties.adotravel.nl

Als promotie van onze nieuwe service heeft adotravel besloten dat u de voor pakketreizen bedoelde voucher tijdelijk kunt inwisselen voor een autovakantie naar keuze.

De spelregels;
1. De actieperiode geldt voor boekingen met als boekdatum tot 30 april 2022
2. Minimale verblijfsduur 4 dagen.
3. Indien na boeken van een autovakantie een bedrag overblijft ontvangt u opnieuw een voucher.
4. Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden.

Voorwaarden m.b.t. pakketreizen

U heeft bij adotravel BV een pakketreis geboekt. Naar aanleiding van de uitzonderlijke situatie die is ontstaan als gevolg van het coronavirus / COVID-19 is uw reis geannuleerd en heeft u een Corona Tegoedbon ontvangen. U kunt de voucher bij adotravel inwisselen onder de hierna te noemen voorwaarden.

1. U heeft van adotravel BV KvK nr: 27.26.89.58 en gevestigd te Laan van Oversteen 2-12, 2289 CX te Rijswijk (hierna: adotravel) een tegoedbon ontvangen omdat uw reis is geannuleerd wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus/COVID-19.

2. Onderstaande informatie staat specifiek op uw Corona Tegoedbon vermeld:

a. De naam 'Corona tegoedbon.
b. De uitgiftedatum van de Corona tegoedbon.
c. De geldigheidsduur van de Corona tegoedbon.
d. De waarde van de Corona tegoedbon.
e. Het oude kosteloos geannuleerde boekingsnummer is tevens het nummer van de Corona tegoedbon.

3. Alleen door adotravel uitgegeven Corona Tegoedbon met de bovenstaande informatie is geldig.

4. De Corona tegoedbon kan uitsluitend worden ingewisseld voor een pakketreis welke wordt aangeboden door Adotravel via de website www.adotravel.nl

5. De Corona tegoedbon kan ingewisseld worden voor boekingen geplaatst tot en met 01 oktober 2022 en met vertrekdatum tot en met 24 oktober 2022.

6. De Corona tegoedbon kan alleen door de hoofdboeker als volgt worden ingewisseld;

a. U kunt kiezen uit ons gehele aanbod; het hoeft niet hetzelfde hotel of dezelfde bestemming te zijn.
b. Vervolgens kunt u de nieuwe vliegvakantie boeken via onze website www.adotravel.nl Wanneer de reissom van de nieuwe vliegreis hoger uitvalt, brengen we u de meerkosten in rekening. Wanneer de nieuwe vliegvakantie goedkoper is, betalen we u het verschil terug. Ook kunt u de voucher inwisselen voor een autovakantie, ons nieuwe aanbod. Zie de voorwaarden hiervan onderaan deze pagina.
c. Nadat u de nieuwe boeking met uw gebruikersaccount heeft geplaatst, kunt u dit aan ons doorgeven door het formulier in te vullen via www.adotravel.nl/tegoedbon
d. Hierna zullen we het tegoed van uw oude boeking overboeken naar uw nieuwe boeking.
e. Daarnaast dient de hoofdboeker vanuit hetzelfde email adres (zelfde gebruikersaccount) de nieuwe boeking te plaatsen. Nadat u de nieuwe boeking met uw gebruikersaccount heeft geplaatst, kunt u dit aan ons doorgeven door het formulier in te vullen via www.adotravel.nl/tegoedbon

7. Nadat u uw Corona tegoedbon heeft ingewisseld en een nieuwe boeking hebt gemaakt, zijn op de nieuwe boeking de reguliere Adotravel algemene voorwaarden van toepassing.

8. Hiermee gaat u akkoord bij het maken van de nieuwe boeking. De Corona tegoedbon vervalt dan hiermee en is niet meer geldig. Daar het tegoed wordt overgedragen aan het nieuwe boekingsnummer.

9. Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.